× Ask and contribute to general questions and how-to for DecoNetwork products.

Banners

3 years 5 months ago #15679 by stokeflyer1
Banners was created by stokeflyer1
Hi,
I have made a banner with 6 slides but for some reason there are 7 slides showing on my website and one is blank?
I've switched the function off and back on and even deleted all my slides and started again but always end up with a blank slide at the end.
I did delete a slide without turning it off first so I can only think this has something to do with it?
Any ideas anyone please?
Thanks
Rich
www.images2000.co.uk

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 5 months ago #15680 by ccruz
Replied by ccruz on topic Banners
Hey Rich,

The last banner is indeed blank. You system has it configured as a preformatted type and none of the fields have been filled in.

I see you have other banners created but those are set to inactive.

-Cris

Please Log in or Create an account to join the conversation.

3 years 5 months ago #15701 by stokeflyer1
Replied by stokeflyer1 on topic Banners
Hi Cris,
Thanks for your reply, I totally missed the preformatted one at the bottom, have disabled it now and all is fine :)
Rich

Please Log in or Create an account to join the conversation.

2 weeks 3 days ago #23038 by tshirtsink1
Replied by tshirtsink1 on topic Banners
Is there a way to hyperlink the individual banners/slides to products or categories?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.114 seconds
Powered by Kunena Forum